Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Novak Đoković

Γεια σας! Πως είστε;
Συγγνώμη που άργησα να γράψω αλλά καταλαβαίνετε έχω διάβασμα...
Ας περάσουμε στο θέμα μας! Το stardoll έβγαλε μία νέα κούκλα με το όνομα Novak Đoković! Είναι ένας επαγγελματίας παίκτης το τέννις! Για να τον ντύσετε πατήστε Εδώ. Αυτό είναι το γραφικό του στο Stardoll: 


Μερικές πληροφορίες για αυτόν:

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γεννήθηκε στις 22 του Μάη, 1987 και  είναι ένας Σέρβος τενίστας επαγγελματίας που έχει ταξινομηθεί πρώτος στον κόσμο από την Ένωση Επαγγελματιών τένις (ATP) από τις 4 Ιουλίου 2011. Έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους Grand Slam και έχει ξεχωρίσει: το 2008 και 2011 στο αυστραλιανό Open πρωταθλήματα, το 2011 από τα πρωταθλήματα Wimbledon, και το 2011 στις ΗΠΑ ανοικτές. Είναι ο πρώτος παίκτης που έχει εκπρωσοπήσει τη Σερβία για να κερδίσει έναν σημαντικό τίτλο singles και ο νεότερος παίκτης στην ανοικτή εποχή για να έχουν φτάσει στους ημιτελικούς και των τεσσάρων Γκραν Σλαμ, χωριστά και διαδοχικά. Μεταξύ άλλων τίτλων, κέρδισε το Κύπελλο Masters Tenis το 2008 και ήταν επίσης στην ομάδα που κέρδισε το 2010 Davis Cup.

Θεωρείται ο καλύτερος τενίστας που βγαίνουν από την πρώην Γιουγκοσλαβία και τα Βαλκάνια. O Novak Đoković είναι επίσης διπλός νικητής του καλύτερου αθλητή της απονομής της Σερβίας και το βραβείο για το καλύτερο αθλητή από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σερβίας. Έχει τιμηθεί με το Τάγμα του Αγίου Σάββα, το ανώτατο παράσημο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Djokovic είναι μια εθνική πρέσβειρα της UNICEF για τη Σερβία.


Μερικές φωτογράφιες του:





  
Σας αρέσει; Τον έχετε ξαναδεί;

Φιλάκια πολλά,
FashionPennyFun

6 σχόλια:

  1. na rotiso kati pos skeftestai ola ayta ta pragmata poy pernoyme dorean eistai telies sas eyxaristo polii to onoma moy sto stardoll einai nikolannaPurple thnxxx (pleaze apanthse moy !!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος 1: =]
    @Ανώνυμος 2: Δεν τα σκεφτόμαστε εμείς το stardoll βγάζει τα δωρεάν :) Ευχαριστούμε πάαρα πολύ είσαι πολύ καλή ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ton 3ero exo nova spiti mou kai vlepo matchs tennis! pragmatika einai kouklos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι γιατι παιζω τεννις.Τον ειχα φωτο στην παλια μου θηκη για την ρακετα αλλα τωρα αλλαξα και εχω αλλον.Ειναι πραγματικα πολλυ καλος.Μακαρι καποι Μερα γα γινω σαν και αυτον!Wilson!!!!;)(gennalinda me lene sto sd)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμος 1: Και εγώ τον έχω ξαναδει ;)
    @Ανώνυμος 2: Σίγουρα θα γίνεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;