Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Χρόνια Πολλά! Ευτιχισμένο 2012

 Επιτέλους τελείωσε το 2011 δεν ξέρω για εσάς μα για εμένα ήταν από τις χειρότερες χρονιές! Xαχα...λένε τώρα και τις ανοησίες με την καταστροφή του κόσμου (μην διανοηθεί κανείς να πιστέψει αυτές τις βλακείες,έτσι? :Ρ )Λοιπόν άντε σας χαιρετώ εγώ, τα λέμε σύντομα!
2012 =)
Misskaterinoyla-Κατερίνα

7 σχόλια:

  1. xronia polla... elpizo h nea xronia na einai kalhterh gia olous mas! k sigoura dn 8a piste4oume auta pou lene gia thn katastrofh tou kosmou! plzz kane me add sto stardoll! me lene heeeeey. kalh protoxronia se olous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!Misskaterinoyla και εμενα το 2011 ηταν το χειροτερο ετος.Παντως το 2012 ελπιζω να ειναι καλυτερο:).
    StarArian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονιά Πολλά και Καλή Χρονιά!!!και για έμενα ήταν η χειρότερη χρονιά που υπάρχει το 2011 και γι΄ αυτό πιστεύω ότι το 2012 θα είναι καλύτερο για όλουςςς!!!=)

    By:8EALINΑ

    Merry X-mas and the Happy New Year;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω ετηχα το φλουριι!!!!Χρονια Πολλα γλυκες μου να σας βγει πολυ τυχερο το 2012...Στο stardoll βρητε με XloverXP και στο stardollingreece kikitsa89
    Φιλακιαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalhhhh xroniaaa s olouuuuss!!!!!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρονια πολλα.... αυτο που λενε για την καταστροφη του κοσμου δεν ειναι τελειως ψεμα...στις 22/12/2012 ολοι οι πλανητες θα ευθυγραμμιστουν τελευταια φορα που εγινε αυτο εξαφανιστηκαν οι δεινοσαυροι και εμφανιστηκαν οι ανθρωποι.....τι θα γινει αραγε φετος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;