Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Υβριστικά σχόλια !



Γεια σας ! Συγγνώμη δεν είναι η δουλειά μου αλλά στο προηγούμενο άρθρο μου είχα απρεπή σχόλια από ανώνυμο ! Αλλά δεν έβριζε μόνο εμένα αλλά και όλο το blog ! Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και δεν είναι καθόλου ευγενικό !!! Κάνει τον άλλο να αισθάνεται άσχημα . Αλλά και αυτοί που τα γράφουν ας έχουν το θάρρος να τα γράφουν με όνομα , πρέπει μετά να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες ! Δεν ξέρω αλλά θα προσπαθήσω να μιλήσω στην ιδιοκτήτρια για να βρούμε μια λύση επιτέλους !
Πολύ θυμωμένα φιλιά ,pitifriki

17 σχόλια:

  1. signomi p epembeno alla nomizw pos exw bri mia lisi!na katargi8oun oi anonimoi elpizw n boi8ise h idea m signomi p epembenw k pali k efxaristw gia ton xrono sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ποιο λογο γραφετε αρθρα που απλα γεμιζουν το blog με ανουσια πραγματα. Το ξερω, δεν ειναι δουλεια μου να το λεω αυτο αλλα θα μπορουσατε κατευθειαν να μιλησετε στην ιδιοκτητρια. και stelinaLover7: καλη ιδεα αλλα αυτο δεν νομιζω να γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα, pitifriki έχεις κάνει αρκετά άρθρα με αυτό το θέμα αλλά είσαι καινούρια εδώ οπότε είναι φυσικό..Λοιπόν το Stardoll In Greece έχει πολλά μέλη όπως ξέρεις και πρέπει να αποδέχεσαι και τα καλά αλλά και τα άσχημα σχόλια, Αν ήταν κάθε φορά ο κάθε writer να έγραφε τι και ποιοι τον ενοχλούν στα σχόλια οι μισές και παραπάνω αναρτήσεις αυτό θα έλεγαν. Έχεις δει άλλη κοπέλα να δημοσιέυει κάτι τέτοιο? Η απάντηση είναι όχι, όχι γτι δεν δέχονται τέτοια σχόλια απλά δεν δίνουν σημασία.! Αυτή είναι η συμβουλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Και δεν το κάνω για να νιώσεις άσχημα γτι τώρα που το ξαναδιαβάζω το σχόλιο μου στο είπα λίγο απότομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oles exete apolito dikeo!iparxoun poli kaka paidia!afto to paidi bori na itan aderfos enos koritsiou pou paizi sd!kanis dn xeri!kai na arxise na koroidevi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα καλα τι περιμενετε??? πιστευετε οτι κανεις δεν θα υπαρξει που θα κανει κατι τετοιο??? συμφωνω με την misskaterinoula! το μονο που επρεπε να κανεισ ειναι να διαγραψεισ το σχολιο!!! Αλλη φορα δεν ειναι αναγκη να δημοσιεύετε τα παντα !!! Το οτι βριζουν δεν ειναι αναγκη να το ξερουν ολοι...........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν σου αρεσει το σχολιο μπορεις απλα να το διαγραψεις.Μην το λες σε ολους διοτι φαινεσε πολυ σπαστικια και οτι θες να το μαθουν ολοι.Απλα διεγραψε το μηνυμα και αυτο ηταν.Αλλη φορα σκεψου πριν γραψεις κατι.
    Συγνωμη για τον αποτομο τροπο αλλα πρεπει ολα τα μελη του stardoll in greece να γνωριζουν τους κανονες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai i anwnimi afise onoma...nomziw tin lene danceFriv
    i tzinna eimai alla variemai na bw me to google profil m k benw ws anonimi (pisteuw na mn enoxlei afto)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Xaxa ayta einai 4emata oles eseis eiste writters malakistiria k to blog einai to xeirotero oles aytes pou to parakolou9oun einai putanes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pitifriki, τα υπολοιποα κοριτσια εχουν δικιο!Γιατι μας το δημοσιευεις?Ολοι ξερουμε κ εχουμε δει οτι υπαρχουν ανθρωποι χρωσις μυαλο κ τσιπα πανω τους!Οπως και ο ανωνυμος παρα πανω,που μηλαει χειροτερα και απο νταλικερη!ελεος ανωνυμε απο πανω που βριζεις, και αν ηξερες κ τι εγραφες θα ηξερες οτι αφου κ εσυ εγραψες στο μπλοκ εισαι πουστης/πουτανα το ιδιο με εμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. an einai etCi olo to sd exi gemiCi me anomalouC!!!!alleC foreC mia xara touC diaGrAfete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. eee rr paidiaa...eicte oloi apotomoi stin pitifriki! aman pia! ipame einai kainouria sto blog....!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. exeic dikio glukia mo0..alla mpor0me pl apla na mhn dino0me shmasia se auta ta atoma gt autoi po0 koroideuo0n exo0n provlima me ton eauto to0s!!!k go exw dextei polla tetoia sxolia k me mia anafora ola ginontai mia xara!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Pitifriki, καταλαβαίνω την/τον απογοήτευση-θυμό που νιώθεις όταν βλέπεις ανθρώπους (χώρις εμπειρεία) να σε σχολιάζουν με άσχημό τρόπο. Άλλα όπως είπε και η danai-helen και η misskaterinoula, αυτός δεν είναι λόγος να κάθεσαι να γράφεις ένα άρθρο για αυτό. Αν θέλεις να τους εκδικιθείς ή ενοχλήσεις πρέπει να τους πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα. Δεν ενώω, βέβαια, να αρχίσεις να βρίζεις άλλα να αδιαφορήσεις. Γιατί και αυτοί αδιαφορούν για το τι νιώθεις όταν τα γράφουν αυτά. Δες το και από την θετική του πλευρά. όλοι μπορούν να δούν πόσο μυαλό (λέμε τώρα) έχουν και πόσο χέστες (συγγνώμη) είναι, αφού δεν τολμάνε να βάλουν το όνομα τους.
    Wuyagemini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eνταξη ρε παιδιά απλά δεν έπρεπε να δώσει σημασία αλλα όταν κάποιοι σε βρίζουν συνέχεια και προσβάλουν τους κόπους σου δεν μπορείς να αδιαφορήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγο πηστευω οτι η κοπελα καλα εκανε και το εγραψε δικαιομα τισ!!!!!!!!!!!!!!!!sorry για τα ορθογραφικα!!!!!!!!!!!=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;