Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Smokey eyes -> Βάθος και χρώμα στα μάτια σας!

Από την DanaiHelen


Tα smokey μάτια είναι ένα trend που το βλέπουμε πολύ συχνά στις κούκλες του Stardoll. Eίναι αλήθεια πως δίνει ένα ωραίο βάθος στα μάτια μας. Χρησιμοποιώντας σκούρες σκιές για τις έξω γωνίες των ματιών μας και ανοιχτές για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα, μπορούμε να πετύχουμε ένα τέτοιο look. 

Συνιθέστερο χρώμα για smokey μάτια είναι το μάυρο. Εμείς όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα χρώματα, αρκεί να είναι σκούρα όπως μπλε, καφε, μωβ...

Παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο θα μάθετε πως να κάνετε smokey μάτια καθώς και να δείτε για τους διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων που μπορούν να γίνουν.


* Oι υπότιτλοι είναι στα αγγλικά, παρακάτω όμως μπορείτε να διαβάσετε μερικές διευκρινίσεις.

- Στο πρώτο look χρησιμοποιήσαμε μαύρο και σκούρο μωβ. Το μαύρο μολύβι σε ολόκληρο το πάνω βλέφαρο βοήθησε αρκετά στο τελικό αποτέλεσμα.

-Στο δεύτερο look χρησιμοποιήσαμε τόνους του καφέ. Οι διάφοροι σκούροι και ανοιχτοί τόνοι οδήγησαν στο τελικό look.

- Στο τρίτο look το μπλε χρώμα κυριαρχεί. Το σκούρο χρώμα του δέρματος κάνει τη διαφορά. Εδώ, θα ήταν κατάλληλο ένα ροζ κραγιον.

- Το τέταρτο look είναι πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο. Για να έχουμε όμως ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε μια σκούρα σκιά. Εδώ, ήταν κατάλληλη η μωβ.

Τip! Για να ξεχωρίζει το μακιγιαζ των ματιών σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα κραγιόν περίπου στο χρώμα του δέρματος. Εξ' άλλου αυτό που θέλουμε να τονίσουμε με το smokey μακιγιαζ είναι τα μάτια.

Και διάφορα άλλα παραδείγματα smokey ματιών:


5 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;