Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Νέα ss κούκλα!


 Sweetpinkstar7

 Γεια σας!Τι κάνετε;Βγήκε η νέα superstar κούκλα και είναι η Ivete Sangalo.Ας διαβάσουμε μερικές πληροφορίες για εκείνη!  (ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ)
Η Ivete Sangalo γεννήθηκε στις 27 Μαΐου του 1972 στο Juazeiro, Bahia.Είναι Λατινική τραγουδίστρια βραβευμένη από βραζιλιάνικο Axé και MPB Grammy, τραγουδοποιός, και περιστασιακή οικοδεσπότης ηθοποιών και τηλεοπτικών θεαμάτων. Είναι μία από τους δημοφιλέστερες και με εμπορική επιτυχία βραζιλιάνα θηλυκούς τραγουδίστριες του παρόντος, με έξι λευκώματα που απελευθερώνονται με «Banda Eva»,και επτά περισσότερα λευκώματα σε μια σόλο σταδιοδρομία, με συνολικά πάνω από 12 εκατομμύρια λευκώματα που πωλούνται παγκοσμίως. Η Ivete Sangalo συχνότερα αναγνωρίζεται από την ισχυρή φωνή, το χάρισμα και τις ζωντανές αποδόσεις της. Η μουσική της είναι επίσης πολύ δημοφιλής στην Πορτογαλίαχει λάβει 14 διορισμούς για τα λατινικά βραβεία Grammy παράλληλα με τη σταδιοδρομία της.
Σαν παιδί,αρχίσε να τραγουδά και να παίζει το βιολί στα γεγονότα, τα φεστιβάλ και τις παρουσιάσεις του σχολείου και να μελετούσεSangalo Ivete παρουσιάζει την Ondina στη γειτονιά, τον Σαλβαδόρ, τον Αύγουστο του 1992. Με εκείνη την επίδειξη κέρδισε το τρόπαιο Dorival Caymmi, το Grammy της μουσικής Bahia. Η σόλο τραγουδίατρια κάλεσε μέρος μιας ομάδας Banda Eva, και μαζί τους κατέγραψε έξι CD και πώλησε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια αντίγραφα. 

Ας δούμε πραγματικές της φωτογραφίες:





         

Στην πραγματικότητα είναι πολύ ωραία!Αλλά πιστεύω πως το stardoll δεν την πέτυχε...
Εσείς τι λέτε;
Πολλά φιλιά sweetpinkstar7 - Δήμητρα

2 σχόλια:

  1. εγω νομιζω οτι και στην πραγματικότητα και στο stardoll θεαααα ειναι !!!!!

    xristina_0010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμ δεν νομίζω ότι την πολυπέτυχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;