Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη με τη tzinna

Γειά σας κορίτσια! Συγνώμη που δεν έγραφα τόσο καιρό αλλά δεν ήμουν στο υπολογιστή! Λοιπόν σας είχα υποσχεθεί μια συνέντευξη με την νικήτρια! Ορίστε!


1. Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου:
Γειά σας, με λένε Τζίνα (απ' το Γεωργία) και είμαι 15 χρονών... Μου αρέσει η μόδα και η μουσική... και φυσικά το stardoll (σε λογικό βαθμό!).

2. Τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει στο stardoll?

Αυτό που μου αρέσει στο stardoll, είναι πως μπορείς να επικοινωνείς με άλλα κορίτσια, να κάνεις φίλους και φίλες και να δημιουργείς... Δεν μου αρέσει το ότι μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σε βρίζουν, χωρίς να τους έχεις κάνει τίποτα και επίσης το ότι κάποια ωραία μαγαζιά έχουν καταργηθεί και δυστυχώς το stardoll δεν μας τα φέρνει πίσω (και αυτά τα μαγαζιά έχουν/είχαν φθηνές τιμές) !!

3. Πως θα χαρακτήριζες το στυλ σου? 

Εμ... Για αυτό το στυλ, δεν υπάρχει εξήγηση...Είναι στυλ Τζίνα, δημιουργημένο μόνο από εμένα!! 

4. Τι πιστεύεις ότι ξεχωρίζει στο stardoll? 

Δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει κάτι... Είναι ένα απλό online site, σαν όλα τα άλλα... Αλλά για μένα, το πιο σημαντικό σε αυτό το site είναι ότι εκφράζουμε από μέσα μας τη μόδα, φτιάχνουμε το δικό μας στυλ και βρίσουμε αληθινούς φίλους (μερικές φορές)!!

5. Τι σου αρέσει να κάνεις στο stardoll?

Να κάνω chat με κορίτσια, να πηγαίνω σε πάρτυ, να βλέπω ωραία clubs.... Και φυσικά να ψωνίζω !! 

6. Έχεις να πεις κάτι σε όλα τα κορίτσια που διαβάζουν αυτή την συνέντευξη?

Να πιστεύετε στο εαυτό σας και να μην ακούτε ποτέ στα όσα κρίνουν οι άλλοι... Αν εσείς αρέσετε στο εαυτό σας έτσι όπως είστε, τότε δεν πεύτει λόγος στους άλλους και σίγουρα κάποιοι άνθρωποι θα σας συμπαθήσουν έτσι όπως είστε ! (Αν ξέρετε κάποιο ενεργό club, με ωραία θέματα, σας παρακαλώ να μου το πείτε !! Αυτόν τον καιρό ψάχνω για τέτοια clubs γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον !!!)
Ευχαριστώ πολύ την MaratCi για αυτήν την υπέροχη συνέντευξη !!!!


η tzinna

Ευχαριστούμε την tzinna!


Τα λέμε! Περιμένω σχόλια!

Φιλάκια, MaratCi..

7 σχόλια:

  1. please enjoy my club::: petrino ,,and then add me<... belinda-silia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paidia plyss valte kati dorean opos to how to get free

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mou aresei poli o tropos pou milas tzina... 8a h8ela na gnm files kai fisika na gineis melos sto club.. einai sxetika megalo 80+ melh exei! to lene heeeeey_4ever kai emena me lene heeeeey ... me pente ''e''... plzz kane me! mou aresei na kano files.. ean 8es na s po kt apo to chat 'h me grammata(plhrofories p.x.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. okay γλυκιά μου θα σου κάνω add !! Θα γίνω μέλος στο club σου ! Ευχαριστώ πολύ την MaratCi και πάλι αν και της ζήτησα να αλλάξει την φωτογραφία μου και να με βάλει όπως είμαι τώρα γιατί σε αυτήν είμαι λίιιιιγο χάλια !

      Διαγραφή
  4. Τζινα εισαι πολυ ομορφη και το προσπο σου μιλαει απο μονο του λεγοντας '' ειμαι ενα τρομερο ταλεντο!'' κι εγω συμφωνω απολυτα εισαι το ιδωλο μου τζινα κανε με φιλη στο sd λεγομαι celebsassy και συγχαριτηρια στην MaratCi για την τελεια δουλεια που εκναε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;