Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Κι άλλες θέσεις για writer!

Παιδιά το ανανέωσα το post που χα γράψει κι έβαλα κι άλλες θέσεις για writers !

Κοιτάξτε γρήγορα κι γράψτε άμα θέλετε να μπείτε σε μία από αυτές !


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ !

Φιλάκια

Koninalove1/Κωνσταντίνα

3 σχόλια:

  1. Ελπιζω να μην σε πειραζει να απαντησω εδω...λοιπον,ξερω να κανω print screen και τα παντα σε ενα αρθρο,εχω εμπειρια απο τα blogs:stardoll gia sena,stardoll alla ellinika,stardoll on hellas,stardoll in glam,stardoll se ellinikous ru8mous!!!Ορθογραφικα δεν κανω,οπως βλεπεις,θα προτιμουσα να γραφω για διαγωνισμους γιατι εχω πρωτοτυπες ιδεες!Αλλιως μπορω να κανω ντυσιματα!!!Με λενε billid στο stardoll,νομιζω πως με ξερεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια με λενε mairi2000star και ελπιζω να μην σε πειραζει να απαντησω εδω λοιπον οπως βλεπεις, δεν κανω ορθογραφικα λαθη και ειμαι παντα στο σταρδολλ συνεχως και για αυτο μπορω να κανω συνεχεια ποστ αμα με επιλεξεις. θα ηθελα να γραφω για τα hotbuys παντα αυτο μου αρεσε αλλα αμα δεν θες μπορω να κανω οτι αλλο θες!!! ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και ελπιζω να διαλεξεις τους καλυτερους writers γιατι το stardoll in greece τους αξιζει!!!επισης ξεχασα να πω καλη χρονια και οτι επιθυμεις!!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεία!!!Λοιπόν,ξέρω να κάνω printscreen,δεν κάνω ορθογραφηκά,αλλά δεν έχω ξανά γράψει σε άλλο blog!Θα ήθελα πολύ να γράφω για.....ότι θες δεν έχω πρόβλημα!!!

    Φιλάκια agriogata15 (Έτσι με λένε και στο stardoll!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;