Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η συνεντευξη

Γεια και πάλι χιχιχιχι όπως σας είπα η νικήτρια θα κερδίσει μια συνέντευξη....
Πάμε να την δούμεεε!!!

Εγω : Γεια σου!!Πες μας λίγα πράγματα για εσένα!

Amaira:Γεια σου και σε εσένα .Στο stardoll με λένε amaira και το πραγματικό μου όνομα είναι Νάντια (Κών/να) .Είμαι 14 χρονών και μου αρέσει πολύ να περνώ αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μου στο stardoll .

Εγώ: Ποιο είναι το style σου στο stardoll και ποια medoll θαυμάζεις?

amaira:To στυλ μου στο stardoll δεν είναι συγκεκριμένο .Μου αρέσει να αλλάζω συχνά διαφορετικού στυλ ρούχα και όχι να μένω συνέχεια σε κάτι συγκεκριμένο .Η αλήθεια είναι ότι δεν θαυμάζω καμιά από τις ‘’δημοφιλείς’’ medolls ,αντί γι αυτό αγαπώ τις φίλες μου και όσα κορίτσια γνώρισα στο stardoll .

Εγώ: Πως ανακαλυψες το stardoll? 

Αmaira:Το stardoll το ‘’ανακάλυψα’’ από μια φίλη μου ,η οποία μου πρότεινε να κάνω κι εγώ .Από εκείνη την μέρα έχω κολλήσει .

Εγώ:Γιατι σου αρεσει το stardoll?

amaira:Το stardoll μου αρέσει γιατί μέσα από αυτό μπορείς να εκφραστείς ,να φτιάξεις τα δωμάτια της σουίτας σου με βάση της προτιμήσεις σου ,να ντύσεις την κούκλα σου όπως εσένα σου αρέσει ,αλλά και να γνωρίσεις νέους φίλους και από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο 

Εγω: Τι θα ήθελες να πεις σε αυτούς που διαβάζουν την συνέντευξη?

amaira:Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους διαβάζουν την συνέντευξή μου ,αλλά και να τους συμβουλέψω να είναι πάντα ο εαυτός τους


εγω :Ωραια Νάντια ,χάρηκα πολύ που μιλήσαμε =]

amaira:κι εγώ :)

Αυτα για σημερα!Φιλακιαα!

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;