Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

♥MSW♥

Γεια σας! Σήμερα δεν βρήκα κάποιο νέο. Και γι' αυτό αποφάσισα να συζητήσουμε για το MSW, τον διαγωνισμό που όλοι συζητάμε! Κατ' αρχάς: Θα λάβετε μέρος? Εγώ ναι. Σήμερα προσπάθησα να φτιάξω τις σουίτες μου κατάλληλα. Έχω ακόμα πολύ δουλειά.♥
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και τόσο να βγω, αφού ξέρω πως είναι αδύνατον! Ούτε Miss Stardoll Greece! Απλά θα προσπαθήσω γιατί όλο βγαίνουν Τουρκάλες και έχει ξεσηκωθεί όλο το ελληνικό σταρντολ. Οι περισσότεροι θα προσπαθήσουν μόνο και μόνο για να έχει περισσότερες πιθανότητες κάποιος Έλληνας.
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ:
1ον: Προσπαθήστε να έχετε κατάλληλα διακοσμημένες σουίτες. Όχι φορτωμένες με μπιχλιμπίδια γιατί φαίνεται σαν ''τσίρκο''. xD♥
2ον: ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!
Δεν είναι δυνατόν, οι Έλληνες να ψηφίζουν ξένους!♥
3ον: Όλα τα μέλη του stardoll να προσπαθήσουν να ψηφίζουν από όλες τις κούκλες τους το άτομο που υποστηρίζουν. Έτσι κάποιος Έλληνας θα έχει περισσότερες πιθανότητες.
4ον: Δεν μπορεί να συμμετέχουμε με goth στιλ! Όποιος και να μας δει θα μας κοροϊδεύει!
5ον: Πρέπει να φτιάξουμε την παρουσίασή μας, υποστηρίζοντας τον εαυτό μας.
6ον: Να στέλνουμε μηνύματα διαφημίζοντας τον εαυτό μας ή το άτομο που υποστηρίζουμε. Εάν συμμετέχουμε στο MSW μπορούμε να στέλνουμε και broadcasts.

Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά. Περιμένω τα σχόλιά σας με το αν θα συμμετέχετε, τις δικές σας συμβουλές και απόψεις.♥
Καλή σας μέρα♥
Αγκυ
[Beauty...4ever]♥



69 σχόλια:

  1. an den mporeis na pouliseis tipota klistin istoselida mas bazeis se pirasmo katin pata me aide apo do an 8es na mou peis kati sto stardoll me lene DancePoplilian ade mprabo protimo to stardollmania para tin istoselidasou!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3ereis kanena kolpo pou na pianei giati 8elw poluuuu na ginw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "4ον: Δεν μπορεί να συμμετέχουμε με goth στιλ! Όποιος και να μας δει θα μας κοροϊδεύει!"

    Δεν έχω goth στιλ ,αλλά έχω μια απορία .Γιατί να " μας κοροϊδεύει " ???0.ο .Ο καθένας έχει ότι στυλ του αρέσει στην doll του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με την Amaira τι είναι αυτό με το goth style τώρα; Η niko0lini που βγήκε σε κάποια θέση πέρυση είχα περίπου goth style. Μην γράφετε τετοια πράγματα πρίν σκεφτήτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω αυτο που ηθελα να σας πω ειναι:
    υπαρχουν τοσα blog για ελληνες ομως πολλες δεν καταφερνουμε τιποτα =( γιαυτο σκεφτηκα αν γινεται να οργανοσουμε ενα κλαμπ στο οποιο ολοι μα ολοι οι ελληνες θα μπορουν να παρουν μερος.(Εγω δεν θα παρω μερος στο διαγωνισμο για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχω ουτε μια ευκαιρια και ετσι η ψηφος που μπορει να μου δωθει απο καποιον ισως να ηταν πιο σωστο να δωθει σε καποια αλλη stardoll.)Τελος παντον αυτο ηταν μια παρενθεση το ονομα μου στο stardoll ειναι missgorgia1998 (για οποιον ενδιαφερεται) και θα ηθελα να επικοινωνησω με καποιον που να μπορει να φτιαξει ενα που να μπορει να το διαφημισει (βοηθαω και εγω σε αυτο) μεχρι την αρχη του διαγωνισμου msw. Εκει ολοι οι ελληνες συμμετεχοντες και μη στο διαγωνσμο θα μπουν και θα προσφερουν την βοηθεια τους με ψηφους. Εχω περισσοτερα σχεδια για αυτο αλλα θα προτιμουσα να μιλησω πρωτα σε καποιον υπευθυνω για να το αναπτυξουμε μαζι οσο το δυνατον πιο συντομα. Περιμενω απαντηση κυριως απο τους writters γιατι εκεινοι ειναι που θα το διαφημισουν ευχαριστω για το χρονο συγνωμη για τα ορθογραφικα και...αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw 8a simmetexw me lene xrizouzou eimai kai writer logika 8a ginw superstar alla 8a h8lena na exw kai thn voi8eia tou blog... 8elw na me voi8isete giati 8a einai h prwth fora p 8a simmetasxw c kati tetoio an 8elete peraste apo thn suite kai peite m thn gnwmh sas.... thn exw anagkh oso gia thn parousiash m dn 3erw ti na grapsw ... dwste m liges idees....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορεις να γραψεις το λογο που θελεις να βγεις και γιατι θελεις οι αλλοι να σε ψηφισουν.=]

      Διαγραφή
  8. Εγώ όχι ΔΕΝ θα συμμετεχω! Ο ανταγωνισμος φετος ειναι τεραστιος!
    Α επισης κατα την γνωμη μου άλλο ενα tip είναι να εχεις σπανια αντικειμενα! Συνηθως ψηφιζουμε καποιον που έχει πολλά και ωραια σπανια αντικειμενα που κι εμεις θα θελαμε σωστα? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω συμμετέχω η οχι το ιδιο κανει δεν προκειτε να βγω ποτε τον ποτών
    αλλα για την πλακα 8α συμμετεχω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω το ιδιο! Βασικα θα ηθελα να ειμαι στην 20αδα των Ελληνων..=]

      Διαγραφή
  10. Emena eine h 1h m xronia kai 8a simetexo fisika!!!!!uelo omos thn ipostiri3h sas kaisimfono apolita mazi s.....sto stardoll me lene prettychristin4!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις κάτι με το gothic style ? Γτ να σε κοροϊδεύουν επειδή ντύνεσαι goth ?Έλεος δλδ ! Πριν μιλήσουμε σκεφτόμαστε... -.- Εγώ προσωπικά δν ντύνομαι έτσι αλλά αυτό που είπες ήταν πλ ρατσιστικό -.-(χωρίς παρεξήγηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν σε παρεξηγω. Απλα δες τοτελευταιο μου μηνυμα και θα καταλαβεις

      Διαγραφή
  12. Εχεις κατι με το goth?Η κουκλα μου ειναι ετσι και για να ξερεις πολλοι την εκτιμουν....το κυριο νοημα του να εισαι μελος στου stardoll ειναι να εκφρασεις την γνωμμη σου και το στυλ σου και μπορει να ειναι οποιοδηποτε!Αντε μπραβο...

    Bloom-1999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν εχω. Οπως εξηγω και παρακατω κι εγω ετσι ειμαι τον περισσοτερο καιρο. Ομως δες το τελευταιο μου μηνυμα και θα καταλαβεις.

      Διαγραφή
  13. OLO KOLOWRITERS EXEI!!!MONO NA PROSBALOUN KSEROUN OI POUTANES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προσβαλλω. Γνωμη σου. Και αμα δεν σου αρεσει να μην διαβαζεις τις αναρτησεις ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  14. ei re paidia mhn tsakoneste.kai oso gia to 8ema mas voh8ises alla re paidaki m emena auto poio poli san tsirko m fainete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kai egw 8a simetasxw parolo pou dn 8a bge pote giati dn ime ss kai dn exw sd. alla exei plaka. gia opoion 8eleisei na me psifisei sto stardoll me lene loveirini thnx

    marina eipe:
    Έχεις κάτι με το gothic style ? Γτ να σε κοροϊδεύουν επειδή ντύνεσαι goth ?Έλεος δλδ ! Πριν μιλήσουμε σκεφτόμαστε... -.- Εγώ προσωπικά δν ντύνομαι έτσι αλλά αυτό που είπες ήταν πλ ρατσιστικό -.-(χωρίς παρεξήγηση).



    re sis eleos mia gnomi eipe i kopela. min ti skotosete kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω προσωπικα δεν πρικειται να βγω γιατι δεν ειμαι σσ ουτε εχω σδολρς.μαρεσει ο διαγωνισμος αλλα μου την σπαει τρελα το γεγονος οτι οι νον σσ δεν εχουν την υποστιριξη κανενος!μονο οι ρογιαλτι και οι σσ βγαινουν γιατι ολα τα μελη τις ψηφιζουν για την φημη τους η μονο για το αστερακι/διαμαντακι που ειναι κοτσαρισμενο διπλα στο ονομα τους!καποιοι δεν θελουν καν να δουν τη σουιτα μιας που δεν ειναι σε μια τιμιτικη θεση της σσ η της ρογιαλτι γιατι μας υποτιμουν ως προς τις ικανοτητες μας για μσγ!ως ποτε θα πρεπει να ειναι καποια σσ για να αναγνωριζεται μεσα στην κοινωνια του σδ?οποιες εχουν την ιδια γνωμη με εμενα ειναι καλοδεχουμενες στο κλαμπ μου sweethartgirl4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. skefthka an 8elte na mhn eimaste toso apomakres kai na psifisoume ellada pisteyw oti kapoia 8a vgei alla na vgei 1h na anevoume ligo san ellada tpulaxiston edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν το διατυπωσα σωστα: οχι goth. εννοουσα το να φορασ 100000 σκουλαρικια παντου, να βαζεις μασκες και να μην ασχολεισαι κα8ολου με την σουιτα σου.Εγω αυτο εννοουσα και ηθελα να πω. Λαθος μου που δεν το διατυπωσα σωστα. Και να σας πω και κατι? Τον περισσοτερο καιρο αυτο που εννοω εγω γκοθ ειμαι. Απλα πιστευω και ειναι ΓΝΩΜΗ Μ-Ο-Υ σε εναν τοσο μεγαλο διαγωνισμο, να δειχνουμε το καλυτερο που μπορουμε. Κραξτε ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, βριστε οσο θελετε. Εγω την γνωμη μυ την ειπα. Και συγγνωμη ειπα επειδη δεν σας εδωσα να καταλαβετε.
    Εαν το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να κατηγορειται ανθρωπους που δεν ξερετε, ε τοτε τι να σας πω? [ολα αυτα χωρις παρεξηγηση απλα δεν μου αρεσει να με βριζουν χωρις λογο]
    Ελπιζω να τα ξεκαθαρισαμε.=]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ .Το καταλαβαίνουμε ότι έκανες λάθος ,αλλά άλλο είναι να φοράς σκουλαρίκια και άλλο να μην ασχολείσαι με την σουίτα σου .Πάρε εμένα για παράδειγμα ;) .Έχω 4-5 σκουλαρίκια και ασχολούμαι πάρα πολύ με την σουίτα και το ντύσιμό μου . ;))

      Διαγραφή
    2. α οκ τωρα μιλάς σωστά φταίμε και εμεις βέβαια με τις Υπερβολικά εκφραστικές μας προτάσεις :)χαχααχ τεσπα.

      Διαγραφή
    3. Κι εγω το ιδιο..=] για το msw αλλαξα..=ρ

      Διαγραφή
    4. Εγώ δεν θα αλλάξω αυτό είναι το στυλ μου :P

      Διαγραφή
    5. Ok.Απλά έπρεπε να εξηγήσεις περισσότερο τι λες. :) Σορρυ για τν παρεξήγηση. :)

      Διαγραφή
  19. aman re! eleos ti sas ekane i kopela? ti gnwmi tis eipe kai einai poli swsti! kai diatipose kati lathos kai zitise kai signwmh! t allo thelete? ean mporousate, na kanate eseis tin doulia pou kanoun OLES oi wtiters edo mesa! axarista plasmata! Ema skeftode tosa pragmata gia na mas boithisoun, ema ki eseis tis krazete! kai den leo mono gia tn beauty...4ever alla ka gia alles pou tis vrizete xoris logo!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μαλλον εχει δικιο δεν μου πολυαρεσει το πανκ στιλ αλλα ουτε και σε πολλους αλλους ειμαστε κοριτσια και πρεπει να φαινομαστε κοριτσια.επιπλεον αν γινει το θαυμα και περασει στα ιμητελικα απλο μελος τοτε ολα τα απλα μελη του κοσμου θα καμαρωνουν................επιπλεον νομιζω οτι εχω βρει το κοριτσι που θα νικησει στο ΜSW
    [με λενε aristi111 καντε με φιλη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΟΡΡΥ ΓΤΙ ΙΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΩΛΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΤΗ ΣΤΙΛΛ? Ο ΚΑ8ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΤΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΙ111 ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΚ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΙΛΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ! ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΘ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ(ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΑΠΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MA ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ! ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΞΕ!

      Διαγραφή
  22. Θα πω την αληθεια!Δεν μου αρεσει το goth - emo styl και δεν θα ηθελα ποτε να γινω σαν καποιες με μαυρες τριχες στο προσωπο!συμφωνω με την κοπελα!!!!!Fairy_Eva in stardoll world

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το goth styl einai agoristiko!!!!ελεος γινεται κοριτδισ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. giati einai agoristiko? gnomi sou ok alla mn to les me tetoio tropo gti etsi koroideyeis tous goth!(apadao stn apo pano m)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή .Συμφωνώ .Το goth στυλ δεν είναι αγορίστικο .Έλεος όμως .Και μην κοροιδεύετε το διαφορετικό ( σε αυτή την περίπτωση τους goth ) ,γιατί γινόσαστε ρατσιστές !

      Διαγραφή
  25. Το στυλ της ντολλ μου,είναι rock,hip-hop και λίγο punk fairy αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν συμφωνώ με τον κανόνα 4.Ξέρεις πόσοι και πόσες goth υπάρχουν στο stardoll,που δεν θέλουν να βλέπουν για msw μόνο μακριά φορέματα,τακούνια και χρυσά κοσμήματα;Πάρα πολλοί!Αν δεν είχαμε διαφορές μεταξύ μας,δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να συνεχίζουμε.Να μας κοροϊδεύουν γιατί;Επειδή αυτό είναι το στυλ μας;Το πως θα είναι ο καθένας,επιλέγει.Δεν είμαι emo,αλλά φοράω ασ'πούμε ψηλές κάλτσες,αρβυλάκια βράκες..γιατί έχω το δικό μου στυλ.Δεν με νοιάζει η γνώμη των άλλων.Έτσι μου αρέσω ΕΓΏ;Τότε είμαι χαρούμενη και ήταν όντως ρατσιστικό αυτό που έγραψες έχω να πω;\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ. Δειτε την πρωτα και μετα κραξτε. Αυτο εχω να πω. Εληξε.

      Διαγραφή
    2. Δεν έκραξα,είπα την γνώμη μου.Αν διάβαζες καλύτερα το κείμενο θα καταλάβαινες...

      Διαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. Δεν ειπα οτι θα παθεις. Αν εισαι Κυπριος θα ψηφισεις Κυπρο, αν εισαι Ελληνας, Ελλαδα. Βασικα κανε οτι θελεις, καλο για την χωρα σου ειναι.

      Διαγραφή
  27. Ψηφίστε ολοι MissJennifer για MSW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ψηφιστε με ολοι για coverboy

    Dimas...99

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα δοκιμάσω να τρέξω και εγώ! Αν θέλετε μπορείτε να με ψηφίσετε με λένε mpampou_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί αποτρέπεις τις Stardolls να έχουν goth στυλ. Είναι γούστα αυτά και δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να το απαγορεύεις από αυτούς που τους αρέσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πως μπορω να δω ποσους ψηφους εχω για msw στο stardoll;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. hi mporeite n m voithisete n gino MSW 2012?! plz! marybrand m leneee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παιδια σας παρακαλω μπορειτε να βοηθησετε στο MSW ;; Το ονομα μου ειναι sweet19983 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγω θεωρω πως ενταξει ο καθενας εχει το στυλ του και πρωσοπικα συχαινομαι το γκοθ στυλ αλλα αυτο δεν σημαινει πως σιχαινομαι και τους γκοθ (ανθρωπους) ! Ο καθενας εχει το δικαιωμα να φοραει αυτο που θελει! Τωρα η κοπελα ενα λαθακι εκανε....μην την κραζετε κιολας! Απλως ειπε την γνωμη της...τεσπα, στο stardoll ειμαι η GLORIA1612 και θα προσπαθησω να τρεξω κι εγω....δεν ειμαι και κουκλαρα αλλα....προσπαθω! Μια ερωτηση: πως συμμετασχεις δλδ στο msw ; δεν χρειαζεται να πατησω κατι απλως με βαζει αυτοματα αν τηρω τους κανονες να συμμετασχω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;