Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αποτελέσματα Διαγωνισμού & Συνέντευξη Έκπληξη ♥

 Αρχικά πρέπει πραγματικά να πω και δημόσια τα συγχαριτήρια μου στη Λέτα (nikol_n) που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους με τη 2η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Stardoll. Συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να κατακτήσουν τον τίτλο της Miss Greece και φυσικά δεν εννοώ εμένα. Πρόσφατα βρήκα κάτι υπέροχα stylings και σουίτες από παιδιά που οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν.. ;Ρ

Τεσπα.. πολύ ξεφύγαμε xD Στο θέμα μας!

Νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού είναι η..

MysticMary16

Συγχαριτήτια κουκλάρα μου.. και να η φωτογραφία σου από τη συμμετοχή σου..


Το μακιγιάζ ήταν απλά υπέροχο και νομίζω το πιο κατάλληλο για τον διαγωνισμό μας. Γενικότερα νομίζω πως ήσουν απλά φανταστική!

Συγχαριτήρια!






Τώραα σας έχω μια συνέντευξη από τον μοναδικό vasilis.sketo.. 

~ Πες μας λίγα πράγματα για σένα
- Γεια σας! Το όνομα μου είναι Βασίλης, και μένω στην Αθήνα.

~ Μπορείς να μας μιλήσεις για τα επιτεύγματά σου? Τι άλλο θα ήθελες να κατακτήσεις ακόμη;
- Το 2012 κατάφερα για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό προσπάθειας να γίνω Starblogger της Ελλάδας, μετά από κάτι ημέρες αφού είχα γίνει πλέον βγήκα για πρώτη φορά National Coverboy, το οποίο ήταν και αυτό για μένα μέχρι πριν να γίνω Starblogger ένα άπιαστο όνειρο. Στην συνέχεια κατάφερα να βγω άλλες 7 φορές National Coverboy, σύνολο έχω βγει 8 φορές.

~ Τι πιστεύεις για τους φιναλίστ του φετινού MSW?

- Κατά την άποψη μου υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι ήταν οι κατάλληλες doll ώστε να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, και στην συνέχεια να την εκπροσωπήσουν και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν μπορώ να πω όμως ότι μου άρεσαν όλες οι συμμετοχές. Θεωρώ πως κάποιες δεν θα έπρεπε να έχουν βγει semi-finalist, βέβαια δεν είμαι σε θέση να το κρίνω εγώ αυτό! Όμως, αυτή είναι η άποψη μου.

~ Ποιοι είναι οι καλύτεροι σου φίλοι στο stardoll και γιατί?
- Στο Stardoll έχω αρκετούς φίλους, όμως για να είμαι ειλικρινής δεν μιλάω με όλους. Ελάχιστα είναι τα άτομα με τα οποία έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Παρ'όλα αυτά δεν έχω πρόβλημα στο να γνωρίζω και να δημιουργώ καινούργιες φιλίες με άλλα άτομα!

~ Ποιον/α θαυμάζεις περισσότερο στο stardoll και γιατί?
- Δεν θαυμάζω κάποιον συγκεκριμένα. Όμως, εκτιμώ αρκετά αυτούς που διακρίνονται για την μοναδικότητα, τα σχέδια, και γενικά ότι ξεχωρίζει από όλα τα συνηθισμένα!

~ Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι;

- Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του Stardoll In Greece που διάβασαν την συνέντευξη, και να τους πω να προσπαθούν να ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους. Και όχι για το "ξαναφορεμένο" όπως θα αποκαλούσαν κάποιοι. 


Βασίλη ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνέντευξη σου! :D



Ο επόμενος διαγωνισμός θα είναι στο ακριβώς επόμενο μου άρθρο :D Όσο περισσότερες συμμετοχές τόσο καλύτερα δώρα!

2 σχόλια:

  1. Το δώρο της νικήτριας θα είναι κάτι συνολάκια. Δυστυχώς μπορώ μόνο από Design να σου στείλω.. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου και ξανά συγχαριτήρια! :-) Το design τους θα είναι συμβολικό :)

    ~ ~ ~
    Και ένα τραγουδάκι xD
    Katy Perry ~ Dark Horse
    http://www.youtube.com/watch?v=F9S-88WxPdE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;