Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη νικήτριας =D

~Μίλησε μας για τον εαυτό σου
 Γεια σας! Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου που νίκησα αυτόν τον υπέροχο διαγωνισμό αλλά και ένα μεγάλο συγχαρητήρια για τις κοπέλες που συμμετείχαν! Ας γνωριστούμε :) Με λένε Αγγελική και είμαι 13 χρονών. Το χόμπυ μου είναι το τένις! Στον ελεύθερο μου χρόνο μπαίνω στο stardoll και chatάρω στο facebook αλλά και βγαίνω με φίλους.

~Έχεις κατακτήσει κάποιο επίτευγμα στο stardoll? Αν ναι ποιο; Αν όχι, τι θα ήθελες να κατακτήσεις;
Δυστυχώς όχι! (αν και θα ήθελα πολύ) αφού δεν έχω την οικονομική δυνατότητα και υποστήριξη πιστεύω πως είναι χαμένος χρόνο και λευτά! Θα ήθελα να ξεκινήσω από τα εύκολα όπως party planner, καλύτερο σκηνικό κλπ. Αλλά κυρίως θα ήθελα ένα βραβείο για CG-NCG

~Ποιοι είναι οι στόχοι σου μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς;
 ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ STARDOLL: να κάνω μια ριζική ανακαίνιση στις σουίτες μου και να τρέξω για κάποιο βραβείο. ΣΤΟΧΟΙ ΖΩΗΣ: Αγωνίζομαι για πάρα πολύ καλούς βαθμούς στο σχολείο και να πάρω κάποιο μετάλλιο στο τένις!

~Ποια άτομα θαυμάζεις στο stardoll και γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν θαυμάζω κανέναν/μια διότι πιστεύω πως σε αυτό το παιχνίδι 1) δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ φήμης και κανονικής MeDoll και 2) Όλες μας έχουμε κούκλες σε αυτό το παιχνίδι και όλες είναι ξεχωριστές και μοναδικές ως προς το ντύσιμο κ.α! Πιστεύω πως αυτές οι διακρίσεις ανάμεσα σε ''φήμη'' και '' μη φήμη'' είναι απλώς χαζομάρες!

~Ποιοι είναι οι καλύτεροι σου φίλοι στο stardoll;

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν δισεκατομμύρια παιδιά απ 'όλο το κόσμο! Ο καθένας μας όμως ξεχωρίζει κάποιους ανθρώπους είτε από το χαρακτήρα που έχουν διαμορφώσει, από τη καλή προσωπικότητα κλπ. Έτσι λοιπόν έχω και εγώ πολλά καλά φιλαράκια εδώ που περνάμε υπέροχα!

~Τι διαγωνισμούς θα ήθελες να δεις στο Stardoll In Greece, στο μέλλον;
Χμμ... Πρέπει να γίνονται διάφοροι διαγωνισμοί όχι μόνο για να διευκολύνουν τις superstars-royalty αλλά και για τις non-superstars που πραγματικά έχουν υποτιμηθεί κατά μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια π.χ στις συνεντεύξεις του stardoll αν δείτε βάζουν μόνο από γνωστά και βραβευμένα μέλη και superstar-royalty και όχι από άγνωστα ή non-superstar πράγμα που θεωρώ πραγματικά λυπητερό έως και ρατσιστικό!

~Θες να συμπληρώσεις κάτι;
5) Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ιδιοκτήτρια του blog αυτού (Κωνσταντίνα-koninalove1) για την υπέροχη αλλαγή του blog αλλά και να ευχαριστήσω θερμά εσάς για τους ψήφους σας αλλά και την εκπληκτική zouzou_10 για τη συνέντευξη που μου πρόσφερε! Να περνάτε καλά στο stardoll!! Ευχές για μια υπέροχη χρονιά! Φιλάκιαα... Aγγελική - Artsypattou3

~                                                             ~                                                         ~

Αγγελικούλα σε ευχαριστούμε για την υπέροχη συνέντευξη σου! :))
Οι συνεντεύξεις δεν είναι το θέμα μου, αλλά ήταν το έπαθλο του νικητή του προηγούμενου διαγωνισμού.

Φιλιά πολλά,
zouzou_10

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;