Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Επιλογή της ημέρας + περίεργη εξέλιξη

Γεια σε όλους! Προτού μπούμε στο θέμα μας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όσους απάντησα άσχημα/ενοχλητικά στα σχόλια! Και κυρίως στην rocknikoula. Την έκανα φίλη για αυτό και προσπάθησα να της μιλήσω όμως δεν τα πήγαμε και τόσο καλά έτσι τώρα τα πράγματα μεταξύ μας χειροτέρεψαν. Θέλω να της ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΩ συγγνώμη. Τέλος πάντων. Πάμε στην επιλογή της ημέρας:
Είναι ένα ΦΡΙΧΤΟ ζακετάκι!! Δηλαδή δεν ξέρω καν αν είναι ζακετάκι ή  κομμάτι στολής! Και κοστίζει και 13 stardollars! Δεν μπόρεσα να το συνδυάσω καλύτερα από αυτό:
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε από που βρήκα αυτά τα ρούχα, δείτε:

Αυτό είναι σήμερα στα νέα είδη! Και όλα είναι ίδιας μάρκας, Velvet Orchid. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Την ξέρετε; Ούτε εγώ! Γιατί είναι ένα νέο, κρυφό μαγαζί του stardoll.

Τι νομίζετε; Θα το αγοράσετε (εγώ πάντως με τίποτα!);
Φιλάκια
Εύα

7 σχόλια:

  1. Δεχομαι την συγγνωμη σου αν και αυτο το ΞΑΝΑ δεν το καταλαβαινω... Τελως παντων σε παρακαλω να μην εισαι παρεξηγησιαρα και να ακους και να σεβεσαι την γνωμη μου! Το συνολακι δεν το σχολιαζω γιατι μαλλον θα ξανατσακωθουμε.. Χαχαχα! Δεν λεω! Ειναι δυσκολ γιατι ειναι ΧΑΛΙΑ! Ελπιζω να τα βρουμε μεταξυ μας και να μηνλογοδοτησουμε ξανα... ( Η αληθεια ειναι πως σε διεγραψα απο φιλη γιατι μου μιλησες αρκετα ασχημα το πρωι αλα αυτο το διορθωνουμε αμα θελεις κι εσυ!)

    Τα λεμε,
    rocknikoula :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ελεγα κ εγω οτι το συνολακι δν ειναι πολυ ωραιο.. =]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρτεμις(Αrtemislove11)1 Μαρτίου 2012 στις 9:47 π.μ.

    Βασικά αυτό το ζακετάκι είναι λίγο άκομψο εώς και πολύ.. Αλλά κατά τα άλλα καλά εμένα δεν με χαλάει και τόσο εκτός της ζακέτας..

    Artemislove11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά όλοι συμφωνούμε πως είναι δύσκολο ένα ντύσιμο με ένα τόσο 'άσχημο' ζακετάκι,τώρα αυτό λέγεται μόδα,λίγο υπερβολικό το βρίσκω....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. iouu eleoc!einai apo ta xeirotera rouxa p exei vyalei to stardoll k apo ena polla upocxomeno mayazi!ecxoc!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kopelia, nomizw to sakaki, mpoyfan H OTI EINAI TECP! einai antriko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;